Siirry sisältöön

Osallistumalla UNICEF-arpajaisiin rakennat kanssamme parempaa tulevaisuutta lapsille

Vuotuiset UNICEF-arvat on postitettu kotitalouksiin lokakuun ensimmäisellä viikolla. Lunastamalla arvat tuet pitkäjänteistä työtämme lasten hyväksi ja voit voittaa jonkin yli 90 000 upeasta palkinnosta.

Artikkeli
Kaksi lasta UNICEFin koulureput selässään.
© UNICEF/UN0803376/Zaib Malik

Yhdessä saamme enemmän aikaan lasten hyväksi. Osallistumalla UNICEFin arpajaisiin tuet työtämme lapsen oikeuksien edistämiseksi kaikkialla maailmassa — myös Suomessa. Samalla voit voittaa jonkin upeista palkinnoista kuten 10 000 euron arvoisen K- tai S-ryhmän lahjakortin tai Helkaman sähköpyörän.

Arpajaistuotto käytetään kriiseissä ja kaikkein heikoimmassa asemassa elävien lasten auttamiseen. Tuotoilla toteutetaan UNICEFin pitkäjänteisiä kehitysohjelmia ja hätäaputyötä kaikkialla maailmassa. Ohjelmien avulla tuetaan kaikkia lasten hyvinvoinnin osa-alueita koulutuksesta ja terveydestä puhtaaseen ympäristöön, tasa-arvoon ja turvaan.

Voit ostaa UNICEF-arpoja myös suoraan arpajaisten toimeenpanijan Tavara-arvan sivuilta. Valikoimassa on yksittäisiä sähköisiä raaputusarpoja (á 7 €) ja perinteisiä paperisia arpanippuja (5 kpl 35 €). Jokaisessa arpanipussa on keskimäärin yksi voitto.

 

Osallistu UNICEFin arpajaisiin

 

Voittotuotteissa on runsaasti kotimaisia tuotteita, aineettomia palkintoja ja lahjakortteja. Tutustu UNICEF-arpajaisten voittoluetteloon. Arpojen myyntiaika on 1.10.2024–1.4.2025.

Tavara-arpa postittaa arpajaisvoiton ilmoittamaasi osoitteeseen. Lunasta voittosi postitse tai verkossa 31.5.2025 mennessä.

Julkaistu1.10.2024